John Bollinger’dan BTC ve ETH Yorumu

0
400
Bitcoin ve Ethereum
Bitcoin ve Ethereum

Finansal analist John Bollinger, Bitcoin ve Ethereum’a dikkat etme zamanının geldiğini iddia ediyor. Yakın tarihli bir tweet’te, finansal analist John Bollinger, 45.000 doların dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin için “önemli bir pivot” olduğunu belirtti. Bugün erken saatlerde kripto kralı, Bitstamp borsasında gün içi en yüksek 45.137 dolara yükseldi ve 2 Mart’tan bu yana en yüksek fiyat noktasına ulaştı. Bitcoin, son 24 saat içinde yaklaşık %9 arttı.

Aynı zamanda Bollinger, 3.200 doların ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum için “önemli bir pivot” olduğunu savundu. Bollinger, Ethereum’un yaklaşan ralliye öncülük edebileceğine inanıyor ve takipçilerini dikkat etmeye çağırıyor. En büyük altcoin, 2022’de Bitcoin’e karşı şimdiye kadar %11 düştü ve kripto para piyasasının fiyat hareketine riskten kaçınma hissi hakim.

Ethereum, 2021’de ETH/BTC çifti %403 gibi büyük bir artışla önemli kazançlar elde etti. Kripto para birimi, yıl boyunca NFT’lerin popüler hale gelmesinden yararlandı. Ethereum, 2022’de şimdiye kadar düşük performans gösterse de, birçok analist, bu yaz için geçici olarak planlanan “birleştirme” olarak adlandırılan ve merakla beklenen yükseltme öncesinde dikkatleri üzerine çekeceğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz