John Bollinger, Efsanevi Bitcoin (BTC) Fiyat Tahminini Açıkladı

0
248
Bitcoin
Bitcoin

John Bollinger, potansiyel ETF onayları öncesinde Bitcoin için yukarı yönlü bir yükseliş öngörüyor. Efsanevi Bitcoin (BTC) traderı ve Bollinger Bantları stratejisinin yaratıcısı John Bollinger, dijital para biriminin geleceği konusunda iyimser. John Bollinger, resmi X hesabını kullanarak, paylaştığı Bollinger Bantları tablosundan edinilen bilgilere göre Bitcoin fiyatının mevcut konumdan “daha yüksek bir seviyeye çıkacağını” öngördü.

Bitcoin fiyatı, birçok uzmanın Matrixport’un spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının ABD tarafından potansiyel olarak reddedilmesiyle ilgili yanıltıcı bir rapor olarak etiketlediği haberlerinin ardından bu hafta 40.000 dolara kadar düşerek ayların en zorlu haftalarından biriyle karşı karşıya kaldı. Bitcoin ayıları bu haberlerden yararlanarak büyük bir satış dalgasına neden oldu ve o dönemde piyasadaki toplam tasfiye sayısı 650 milyon doların üzerine çıktı.

Bollinger tahmini, Bitcoin fiyatının son 24 saatte %1,60 artışla 43.827,07 dolara yükseldiği bir zamana denk geliyor. Bir gecede toparlanma sürecinde BTC, psikolojik açıdan önemli direnç seviyesi olan 43.000 doları kırdı. Bollinger’in tahmini gerçekleşirse kripto para bu seviyeyi desteğe çevirebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz