Jim Cramer Son Kripto Yükselişini Değerlendirdi

0
424
Jim Cramer
Jim Cramer

Jim Cramer, kripto para birimlerinin daha yüksek manipüle edildiğini iddia ediyor. CNBC’den Jim Cramer kısa süre önce kripto piyasasının toparlanmasını fiyat manipülasyonuna bağladı. “Kripto paranın daha yüksek manipüle edildiğini düşünüyorum, bunu söylemekte sorun yaşamıyorum” diyerek kripto para birimine dokunmayacağını da sözlerine ekledi.

Ocak ayı başlarında, CNBC sunucusu, yatırımcıları Barry Silbert’in Digital Currency Group hakkında sürmekte olan bir federal soruşturmanın raporları arasında dikkatli olmaya çağırdı. Cramer, düzenleyici belirsizliğinin kripto para birimlerine yatırım yapma konusundaki isteksizliğin ana nedeni olduğunu belirtti ve ayrıca bir kripto firmasından para çekmek için mücadele ettiği kişisel bir deneyimden bahsetti.

Cramer, en büyük kripto para ticaret platformu olan Binance’i gerçek bir meşruiyeti olmadığını söyleyerek eleştirdi. Bu yorumlar, dijital varlıkların güvenilmez ve desteklenmeyen yatırımlar olduğuna inanan birçok şüphecinin görüşleri ile örtüşüyor. Son yıllarda yatırımcılar tarafından kripto para biriminin artan kabulüne rağmen, bu endişeler sektörde devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz