“IOTA Fiyatı 600 Kat Yükselip 143 Dolara Çıkabilir”

0
1380
IOTA
IOTA

Tom Lee’nin araştırma şirketi Fundstrat’ın yeni bir raporuna göre, IOTA büyük bir potansiyele sahip. Yeni yayınlanan raporda, Almanya’da geliştirilen kripto paranın başarı şansının yüksek olduğu bildirildi.

Fundstrat raporunda, IOTA’nın makineler arası ödemeler için küresel standart haline gelebileceğini açıklıyor. Proje başarılı olursa, IOTA 200 ila 400 milyar USD’lik bir piyasa değerine ulaşabilir. Bu piyasa değeri de IOTA’yı 143 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyata taşıyabilir. McKinsey tarafından yapılan bir araştırmaya göre ise Nesnelerin İnterneti (IoT) pazarının değeri 2025 yılına kadar 17 trilyon dolardan fazla artma potansiyeli var. Bu fiyatın neredeyse % 40’ı makineler ve sensörlerin birlikte çalışabilirliğine bağlı.

Ayrıca, IOTA ağının ekonomik değeri 2035 yılına kadar 700 milyar ABD dolarına kadar büyüyebilir. Bu fiyat 2025 yılına kadar IoT teknolojisinin büyümesini arttırmasına ve daha sonra 2030-2035’e kadar istikrar kazanmasına dayanıyor. Özet olarak, rapor IOTA’nın büyük bir potansiyele sahip olduğunu açıklamakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz