IntoTheBlock, Bitcoin’in 30.000 Doları Hedeflediğini Söyledi

0
214
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

IntoTheBlock tarafından yakın zamanda yayınlanan bir tweet, Bitcoin’in 30.000 dolar seviyesine ulaşma şansının ne olduğu ve bunun gerçekleşmesine neyin yardımcı olabileceği hakkında verileri ortaya koyuyor.

Tweet, Grayscale fonunun SEC düzenleyicisine karşı mahkemede kazandığı son zafer sayesinde lider kripto BTC’nin piyasada yeniden büyük ilgi gördüğünü hatırlattı.

IntoTheBlock, Bitcoin için bir sonraki dönüm noktasının muhtemelen 30.000 dolar seviyesi olacağını belirtti. Tweette paylaşılan ekran görüntüsüne göre, 6,2 milyonluk şaşırtıcı bir cüzdan, Bitcoin’in mevcut fiyat seviyesi ile 30.000 dolar arasında yaklaşık 2,6 milyon Bitcoin satın aldı. IntoTheBlock’un belirttiğine göre bu yeşil ve kırmızı “balonlar” her iki yönde de hareket ederek BTC fiyatını yükseltebilir veya düşürebilir.

Piyasada düşüş eğilimi artarsa, bu durum “başabaş noktasına ulaşma telaşını tetikleyebilir” ve Bitcoin’in satış hacmini artırabilir. Yine de, gelecekteki bir Bitcoin spot ETF’sinin onaylanması durumunda olduğu gibi yükseliş ivmesi yakalanır ve güçlü olursa, Bitcoin kuzeye, 30.000 dolar fiyat sınırına doğru ilerleyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz