Huobi’de Listelenecek Yeni PayPal (PYUSD) Stablecoin Çiftleri Belirlendi

0
211
PayPal
PayPal

Ticaret platformu tarafından sağlanan güncellemeye göre, PYUSD mevduatları için derhal açıldı ve asıl listelemenin 7 Eylül Perşembe günü planlandığı doğrulandı. Huobi’nin açıkladığı gibi, ticaret PYUSD/ dahil olmak üzere üç benzersiz çift için açılacak. Bunlar USDT, BTC/PYUSD ve ETH/PYUSD. Mevduat hacmi önceden duyurulacak olan ihtiyaç duyulan piyasa talebini karşıladığında ticaretin başlaması planlanıyor.

PYUSD, daha geniş dijital para ekosisteminde oyunun kurallarını değiştiren bir stablecoin olarak kabul ediliyor çünkü bu, geleneksel ana akım finansal hizmet şirketlerinin kripto karmaşıklıklarına rağmen stablecoin inovasyonunu benimseyebildiğinin bir kanıtı. PayPal’ın stablecoin çözümünü benimsemesi, varlık sınıfının finans ve ödeme hizmetleri sektörünün gelişiminde oynamaya hazır olduğu devrim niteliğindeki rolün altını daha da çiziyor.

Listeyi tamamlamak üzere, Huobi onaylı para çekme işlemleri 12 Eylül’den itibaren etkinleştirilecek ve PYUSD’ye borsada ödeme yapılması için bir yol sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz