Huobi Token Yüzde 21 Arttı

0
280
huobi
huobi

Söylentiler ve açıklamalar, Huobi Token’de (HT) satın alma hacminde ani bir artışa neden oldu. Huobi borsasının Justin Sun tarafından potansiyel olarak satın alınması, borsa tokeninin fiyatında büyük bir artışa neden oldu. HT, söylentinin sektöre yayılmasının ardından birkaç saatten daha kısa bir sürede %21’lik kayda değer bir artış gördü.

Altı saat önce kullanıcılar, Sun’ın resmi Twitter profiline dünyanın en büyük merkezi borsalarından birinin adresini yerleştirdiğini fark etti. Daha sonra, medya alanında Justin Sun’ın Sam Bankman-Fried’in yardımıyla borsayı satın aldığına dair ilk haberler çıktı. Daha sonra Sun’ın tüm Huobi çalışanlarına bir konuşma yaptığına dair haberler çıktı. Çalışmalarının Huobi Token HT etrafında döneceğini ve Çin pazarına geri dönmeyeceğini belirtti. Ancak Sun, borsayı satın almadı.

Huobi’ye göre Sun, borsanın danışma kuruluna girdi ve şirketin beş danışmanından biri olarak görev yapacak. Sun’ın borsanın tokenine daha fazla değer getirmek için resmi olarak çalışacağı gerçeği göz önüne alındığında, Tron’un kurucusunun tokene daha fazla dikkat çekmek ve kullanım vakaları getirmek için hangi adımları atmaya istekli olduğu henüz belli değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz