Huobi ABD Pazarına Dönüyor

0
238
Huobi
Huobi

Huobi kurucu ortağı Du Jun’a göre, kripto para borsası Huobi, ABD pazarına yeniden girmeyi hedefliyor. CNBC ile yaptığı bir röportajda Du, Seyşeller merkezli şirketin varlık yönetimi gibi farklı alanları hedeflemek adına bir ABD kripto borsası başlatmaktan kaçınabileceğini belirtti. Du, “Varlık yönetiminin, geleneksel finans piyasasını da yansıtan borsadan daha büyük bir iş olmasını bekliyorum” dedi. “ABD’ye girmek için takasın gerekli bir unsur olduğunu düşünmüyorum.” diye ekledi.

ABD pazarına 2018 yılında giriş yapan Huobi borsası yalnızca bir sene sonra operasyonlarını durdurma kararı aldı. Jun, konu ile ilgili olarak, Kendimizi hızla geri çektik çünkü o zamanlar piyasaya güçlü bir bağlılığımız yoktu ve ABD’de iyi bir yönetim ekibimiz yoktu” dedi.

CoinMarketCap’e göre, son 24 saatte 2 milyar doları aşan işlem hacmiyle Huobi, şu anda altıncı en büyük kripto borsası olarak sıralanıyor. Du’ya göre, Çin’den çıkmak Huobi’ye gelirinin yaklaşık %30’una mal oldu, ancak bu hareketi şirkete uluslararası alanda genişlemesi için ivme kazandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz