Hoskinson, ADA Fiyat Düşüşünü Yorumladı

0
261
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Input Output CEO’su Charles Hoskinson, Cardano’nun şimdiye kadarki en güçlü olduğunu iddia ederek, mevcut piyasa fiyatlarının temelleri yansıtmadığına inanıyor. Hoskinson, son bir tweet’te piyasaların gerçeklikten “bağlantısının koptuğunu” iddia etti. ADA tokeninin fiyatı son 24 saatte %8’den fazla düştü. Diğer büyük kripto para birimleri ile birlikte düştü. Token şu anda Binance borsasında 0,465 dolardan işlem görüyor.

Bilindiği üzere lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) Salı günü değer kaybetmeye başladı ve Haziran ortasından bu yana en düşük seviyesine ulaştı. Ethereum (ETH), Merge yükseltmesine iki haftadan kısa bir süre kalmış olmasına rağmen, keskin bir düşüş yaşadı ve üstün performans serisini sonlandırdı.

Yine de, keskin piyasa düzeltmesine rağmen, Hoskinson iyimser yaklaştı. CEO Cardano “hiç bu kadar güçlü olmamıştı” diyerek en iyi günlerinin hala ileride olduğunu iddia etti. Hoskinson ayrıca kripto para birimi endüstrisindeki diğer projeleri övdü ve mevcut fiyatların bunu yansıtmamasına rağmen birçoğunun “sağlam” olduğunu ekledi. Cardano kurucusu, mevcut piyasa hareketinin temel olarak makro faktörler tarafından yönlendirildiğine işaret etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz