Hint Borsası Artık Shiba Inu’yu Sıfır Ücretle Satın Almaya İzin Veriyor

0
459
ZebPay
ZebPay

Hindistan’ın en eski kripto para borsası olan ZebPay’de, yakın zamanda Shiba Inu kripto para birimini hiçbir ücret ödemeden satın almaya izin verdi. Hint kripto para borsası ZebPay, yakın zamanda başlatılan QuickTrade özelliğinin artık Shiba Inu kripto para birimini desteklediğini duyurdu.

QuickTrade, herhangi bir işlem ücreti ödemeden kripto para birimlerini anında alıp satmanızı sağlar. Kullanıcıların isteklerinin yerine getirilmesi için siparişlerinin eşleşmesini beklemeleri gerekmez. Kullanıcılar QuickBuy butonuna tıklayıp güvenlik PIN’ini girerek ZebPay özelliğinin yardımıyla borsada anında sipariş verebilecekler. Kullanıcının kişisel bilgileri daha sonra ticaret platformu tarafından doğrulanacaktır. Hızlı bir doğrulama sürecinin ardından kullanıcının siparişi otomatik olarak gerçekleştirilir.

QuickTrade lansmanından sonra özellik yalnızca Bitcoin, Ethereum ve Polygon (MATIC) için mevcuttu. ZebPay o zamandan beri, FTT ve meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere bir dizi başka kripto para birimi ekledi.

Hindistan’daki en eski kripto para birimi ticaret platformu olan ZebPay, Ekim ayının başlarında Shiba Inu ticaretine destek ekledi ve bu, meme madeni parasının o ayın sonlarında gerçekleşen devasa fiyat rallisinden önce gerçekleşti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz