Gucci, SuperRare’in DAO’suna 25 Bin ABD Dolar Yatırım Yapıyor

0
265
Gucci
Gucci

Üst düzey lüks moda evi, dijital bir “Vault Art Space” başlatmak için SuperRare’in DAO’suna yatırım yapıyor. Gucci, dijital bir “Vault Art Space” başlatmak için 25.000 $ değerinde RARE token satın aldı.

İtalyan üst düzey lüks markası Gucci, Web3’e daha fazla yatırım yapıyor. Floransa merkezli şirket, NFT pazarı SuperRare ile yeni bir ortaklık yoluyla ilk merkezi olmayan özerk organizasyonunu (DAO) satın alıyor. Gucci, katılımıyla 29 sanatçının NFT sanat eserlerinden oluşan bir seçkiyi içerecek olan “Vault Art Space” sergisini başlatıyor.

Gucci Vault CEO’su Nicolas Oudinot, “Bu çok yönlü sanatçı grubunun vizyonunu güçlendirmek için karşılıklı çabalarımıza güvenebileceğimizi bilerek SuperRare’e yaklaştık.” diye ekledi. Ayrıcs SuperRare’in kurucu ortağı ve baş ürün sorumlusu Jonathan Perkins, “Vault, Gucci’nin dijital alanıdır” dedi. “Ve sanatçılarla çalışacaklar ve SuperRare teknolojisiyle güçlendirilecek olan kendi alanlarında sanat satacaklar.” Oudinot, ortaklık aracılığıyla Gucci’nin daha “birbirine bağlı ve merkezi olmayan bir ekonomiye” katılmak istediğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz