Gucci, Metaverse’de Mağaza Açtı

0
451
Gucci
Gucci

Gucci, Sandbox aracılığıyla Metaverse dünyasına ilk adımını attı. The Sandbox tarafından paylaşıldığı üzere, bir “çevrimiçi konsept mağazası” olan Gucci vault, sanal dünyasını The Sandbox Game üzerinde inşa etti. Bu mağazada Gucci tasarımcıları tarafından oluşturulan seçkin Metaverse moda ürünleri yer alacak.

Bazı kaynaklara göre Gucci, The Sandbox’ta açıklanmayan miktarda arazi satın aldı ve The Sandbox ile iş birliği içinde Gucci Vault’a dayalı interaktif bir moda deneyimi geliştirecek. Gucci Vault, Gucci’nin yaratıcı yönetmeni Alessandro Michele tarafından tasarlanan ve markanın Metaverse projelerini içeren deneysel bir alan olarak nitelendirildi. Gucci Vault ayrıca markanın NFT projelerini ve Discord sunucusunu da kapsıyor.

Gucci, sanal dünya hakkında herhangi bir ek bilgi sağlamadı, ancak Discord sunucusunda The Sandbox için sürükleyici deneyimler yaratmaya çalıştığını söyledi. İtalyan üst düzey lüks moda evi, Metaverse’de sanal bir dünya inşa eden Adidas, Warner Music ve Bored Ape Yacht Club gibi şirketlerin arasına katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz