Grayscale Investments, Altcoin Fonu Oluşturuyor

0
413
Grayscale
Grayscale

SEC ETF reddinin ardından Grayscale, yedi ana blok zincirine odaklanan bir altcoin fonu başlatıyor. Kripto para birimi varlık yöneticisi Grayscale, yatırım fonlarını Ethereum dışı akıllı sözleşme tokenleri içerecek şekilde genişletiyor. GSCPxE fonu, yatırımcıların en büyük akıllı sözleşme ağlarından ve Ethereum yan zincirlerinden bazılarını seçmelerine olanak tanır.

Fon, Cardano, Solana, Avalanche, Polkadot, Polygon, Algorand ve Stellar altcoinlerinden oluşuyor. Cardano ve Solana, fonun %24’ünden biraz fazlasını oluştururken, Avalanche ve Polkadot’un her biri yaklaşık %16’sını oluşturuyor. Ayrıca fonun yaklaşık %10’u Polygon’a tahsis edilirken, Algorand ve Stellar’ın her biri yaklaşık %4’ünü oluşturmaktadır.

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, fonun, yatırımcıların kripto para piyasasında çeşitlendirme istediği için oluşturulduğunu söyledi. Sonnenshein yaptığı açıklamada, “Akıllı sözleşme teknolojisi dijital ekonominin büyümesi için kritik öneme sahip, ancak hangi platformun kazanacağını bilmek için henüz çok erken” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz