Grayscale, Bitcoin ETF’leriyle İlgili Olarak SEC’e Önemli Bir Mektup Gönderdi

0
223
Grayscale
Grayscale

En popüler Bitcoin yatırım ürünlerinden biri olan Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) arkasındaki firma olan Grayscale Investments, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) Bitcoin borsa yatırım fonlarının ( ETF’ler) merakla beklenen onayına ilişkin dikkate değer bir mektup gönderdi.

ETF analisti Nate Geraci, bir dizi tweet’te Grayscale’in mektubunun ana noktalarını detaylandırarak, firmanın Bitcoin ETF onayı yarışında adil muamele talebinin altını çizdi.

Konunun merkezinde, Grayscale’in spot Bitcoin ETF’lerinin onayını garanti etmek için yeterli olmayacağını öne sürdüğü Coinbase ile Gözetim Paylaşım Anlaşması (SSA) yatıyor.

Bu önemli iddia, SEC’in Grayscale’in GBTC dönüşümünden önce diğer spot Bitcoin ETF’lerine onay verme potansiyel planlarına bir meydan okuma olarak görülebilir. Geraci, “Grayscale, temel olarak, Coinbase ile SSA spot Bitcoin ETF onayı için oyunun kurallarını değiştirirse, bunun SEC’in önceki retlerine ters düşeceğini ve Grayscale’i haksız bir dezavantaja sokacağını söylüyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz