Grayscale, Bitcoin ETF Başvurusunu Yeniden Sundu

0
166
Grayscale
Grayscale

Kripto varlık yöneticisi Grayscale, ana şirketi Digital Currency Group’un CEO’su Barry Silbert’in Grayscale’in yönetim kurulundan istifa ettiğini açıkladığı gün, Amerika Birleşik Devletleri menkul kıymetler düzenleyicisine değiştirilmiş bir S-3 dosyası sundu.

Bazı kripto piyasası yorumcuları, Silbert’in ayrılmasının, Grayscale’in Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) başarılı bir şekilde spot Bitcoin ETF’ye dönüştürme olasılığını önemli ölçüde artırabileceğini ve şu anda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kararını beklediğini düşünüyor.

Lumida Wealth CEO’su Ramah Luwalia, Silbert’in istifasının büyük olasılıkla SEC’in Silbert ve DCG hakkında devam eden soruşturması nedeniyle ETF onayı olasılığını artırmak için kendi isteğiyle gerçekleştiğini tahmin ediyor.

Kripto girişim sermayesi şirketi Cinneamhain Ventures’ın ortağı Adam Cochran, Silbert’in istifa kararının, dönüşüm talebinin onaylanması öncesinde Grayscale ile SEC arasında yapılan “kesinlikle bir anlaşma” olduğunu düşünüyor.

Silbert’in ayrılışı, 26 Aralık’ta SEC’e sunulan 8-K dosyasında belirtilmişti; şirket, Grayscale’de yönetim kurulu başkanı olarak DCG’nin baş mali sorumlusu Mark Shifke’nin Silbert’in yerini alacağını duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz