GPT-4 Lansmanı Yapay Zeka Tokenlerine Değer Kazandırdı

0
397
GPT-4
GPT-4

Popüler ChatGPT uygulamasının arkasındaki ABD şirketi OpenAI, yazılımının önceki yinelemelerden 1000 kat daha gelişmiş olduğu iddia edilen GPT-4 isimli yeni sürümünü yayınladı. Bu yeni güncellemeyle birlikte yazılım artık metin girişiyle birlikte görüntüleri de kabul edecek.

Güncellemenin ardından, çeşitli AI kripto paraları, piyasa aldatmacası sayesinde önemli ölçüde arttı. AI, son zamanlarda teknoloji endüstrisinde popüler bir konu haline geldi. Büyük kripto para birimlerinin büyük ölçüde yatay performansının ortasında, Fetch (FET), SingularityNET (AGIX) ve Ocean Protocol (OCEAN) dahil olmak üzere yapay zeka ile ilgili kripto paralar geçtiğimiz gün yükselişe geçti.

CoinGecko’ya göre, yapay zeka tabanlı bir dijital ekonomi oluşturmak için gerekli araçları ve altyapıyı sağlayan merkezi olmayan bir platform olan poweringFetch.AI’ye güç veren hizmet tokenı FET, gün içinde %25 artışla 0,54 dolardan el değiştirmeye başladı. Piyasa değerine göre 86. sırada yer alan FET, 2010’dan bu yana patlayıcı bir büyüme yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz