Google Cloud Doğrulayıcı Olarak Flare Network’e Katıldı

0
149
Google
Google

Teknoloji devi Google’ın (GOOGL) bulut bölümü, doğrulayıcı ve altyapı sağlayıcısı olarak Flare blockchain’e katıldı. Google Cloud, hem doğrulayıcı olarak ağın güvenliğini sağlayan hem de Flare Time Series Oracle’a (FTSO) katkıda bulunan bu birleşik rolü benimseyen 100 kuruluştan biri. Kendisine “verilerin blok zinciri” adını veren Flare, geliştiricilere Oracle sistemi aracılığıyla merkezi olmayan verilere erişim sağlıyor.

Ağın yerel tokenı FLR’nin yaklaşık 550 milyon dolarlık bir piyasa değeri var ve fiyatı 0,018 dolar civarında. Ortaklık haberi çıktıktan sonra token %4’ün üzerinde artış gösterdi. Flare’in altyapı sağlayıcıları, yüksek kaliteli veriler sağlamaktan sorumlu taraflardır ve böylece geliştiricilerin blockchain teknolojisi için kullanım senaryoları oluşturmalarına ve bu teknolojinin daha fazla benimsenmesine yardımcı olurlar.

Google Cloud gibi bu kadar büyük miktarda veriye erişim sunan çok az varlık var, bu da onu Flare için bir banner ortaklığı haline getiriyor ve Google gibi teknoloji devlerinde devam eden blockchain benimsenmesini hatırlatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz