GoChain Fiyatı Lenovo Duyurusu Sonrası Sıçradı

0
406

Amerikan teknoloji devi Lenovo Global Technology, GoChain (GO) ile işbirliğine giderek GoChain Node operatörü olarak ekosisteme katıldığını duyurdu. Böylece Lenovo, imzalanmış bir node’a sahip olan 50 kurumsal firma ve dernekten biri oldu.

Lenovo node için kuracağı özel server ile GoChain ağındaki  Proof of Reputation (PoR) konsensus algoritmasında blokları doğrulayıp işlemleri onaylama hakkına erişti.
Kullanılacak serverın özellikle çevre dostu olduğu ve çevreye zarar vermeyen soğutma sistemlerine sahip olan “yeşil verimerkezi” diye tabir edilen yapıda olduğu açıklandı.

Olay Lenovo’nun 2018 yılında blockchainin daha efektif kullanımı ile ilgili çalışmalar yapmak için Hyperledger‘a katılmasından beri attığı ilk ciddi blockchain adımı olarak dikkat çekti.
Blockchainin merkezsizliği için node sayısı ve bu node’ların kimler tarafından işletildiği oldukça önemli olduğundan Lenovo işbirliği GoChain adına olumlu bir kazanım olarak dikkat çekti. Go fiyat olarak da %30’a yakın bir yükseliş gerçekleştirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz