Glow Token CEO’su Crypto.com’a Dava Açtı

0
227
Crypto.com
Crypto.com

Bir kripto para girişimi, bariz bir dolandırıcılığın kurbanı olduktan sonra sektörün en büyük borsalarından birine karşı yasal işlem başlatıyor.

Glow Token LLC Florida mahkemesinde Crypto.com’a karşı dava açtı, büyük borsayı sözleşmeyi ihlal etmekle suçladı ve Crypto.com’un dolandırıcılığa karışmamış olabileceğini kabul etse bile 250.000 dolardan fazla tazminat borcu olduğunu iddia etti.

Mahkeme belgelerine göre, Glow Token CEO’su Bryan Lawrence, bu yılın başlarında Crypto.com çalışanı olduğuna inandığı kişiler tarafından Glow’un kripto para birimini borsada listeleme konusunda görüştü. Aylarca süren sözde müzakereler ve belge alışverişlerinden sonra Lawrence, parayı Crypto.com’a ait olduğuna inandığı bir hesaba aktardı.

Ancak Mart ayında gerçek Crypto.com yetkilileri Lawrence’a sahtekarlar tarafından dolandırıldığını bildirdi. Crypto.com, Glow Token ile bir listeleme anlaşması kaydı olmadığını söyledi ve Lawrence’a bu kadar iddiada bulunmayı bırakmasını söyledi. Davayı açıklayan bir mektupta “Durum tespiti yaptım ve Crypto.com ile her adımı doğrudan doğruladım” dedi. Şimdilerde dolandırılan Lawrence yasal bir çare arayarak dolandırıcılara kaptırdığı paralarını kurtarmaya çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz