Gemini Dogecoin’i Listeledi

0
430
Dogecoin (DOGE)
Dogecoin (DOGE)

Winklevoss ikizlerinin sahibi olduğu Gemini borsası bugün popüler kripto para Dogecoin’i (DOGE) listeledi. Bu haftaki altcoin rallisinin yıldızı, bir gün arayla hem eToro hem de Gemini borsalarında listelenen Dogecoin oldu. Kurucu ortak Tyler Winklevoss, “Dogecoin insanların parasıdır. Organik, saygısız ve eğlencelidir” yorumunu yaptı.

Dogecoin’i en sevdiği kripto para olarak ilan eden Tesla CEO’su Elon Musk hafta sonu yayınlanacak olan SNL programında Dogecoin’den bahsedeceğini açıkladı ve böylelikle Dogecoin’in fiyatı bu hafta %94 değer kazandı. 0.55 dolara yükselen Dogecoin, Ripple şirketinin kripto para birimi XRP’nin piyasa değerini de aşmayı başardı. Sabah saatlerinde Dogecoin Tether’ın piyasa değerini aşarak yeniden ilk beş kripto para arasında sıralandı.

Bu arada en büyük altcoin Ethereum (ETH) fiyatı da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.500 dolara yükseldi. Kripto para analisti Scott Melker Twitter hesabından Ethereum’un bundan sonra çok daha yüksek seviyelere ulaşabileceğini tahmin etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz