Galaxy Digital: Kripto ve Yapay Zekada Büyük Etkinlik Artışı Bekleniyor

0
146
Kripto Paralar
Kripto Paralar

Kripto kralı Mike Novogratz liderliğindeki Galaxy Digital, kripto ve yapay zeka sektörlerindeki faaliyetlerde önemli bir artış öngörüyor. Firma, esas olarak GPU’lara olan artan talebin etkisiyle protokollerin benimsenmesinde ve girişim yatırımlarında bir artış bekliyor.

Bu GPU’lar, yapay zeka modellerini eğitmek ve çalıştırmak için gereklidir; en köklü bilgi işlem sağlayıcıları bile artık yapay zeka ile ilgili araçlar için özel sunucular sunmaya başlıyor.

Galaxy Digital’in analistleri kripto dünyası için başka önemli tahminlerde de bulundu. ABD’deki Bitcoin ETF’lerinin, bitcoin piyasalarının işleyişini yeniden şekillendirerek ve kripto ve geleneksel finans alanındaki varlık yöneticilerini, komisyoncuları ve borsaları etkileyerek önemli miktarda giriş çekmesi bekleniyor.

Yaklaşan Bitcoin halving etkinliğinin madenciler için zorluklar yaratması ve potansiyel olarak konsolidasyona yol açması bekleniyor. Ethereum’un modülerliğe doğru yolculuğu, Katman 2 çözümlerini destekleyen yükseltmeler ve yeniden stoklama gibi teknolojilerin dahil edilmesiyle devam edecek.

Ancak Ethereum, Solana gibi alternatif blok zincirleri ve potansiyel olarak bir platform olarak yeniden ilgi görebilecek Bitcoin ile sıkı bir rekabetle karşı karşıya kalacak.

Merkezi olmayan finanstaki (DeFi) büyümeye rağmen, 2024’te geleneksel finansa meydan okuması beklenmiyor. Ancak DeFi içindeki yenilikler, zincir içi ortamların değişimine katkıda bulunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz