Galaxy Digital Büyük Borsalardan 76 Milyon Dolarlık Ethereum Satın Aldı

0
100
Galaxy Digital
Galaxy Digital

Kripto para sektöründe önemli bir hamleyle Mike Novogratz’ın yatırım şirketi Galaxy Digital, yaklaşık 76 milyon dolar değerinde önemli miktarda Ethereum (ETH) satın aldı. Bu işlem, zincir içi verileri izleyen bir firma olan Lookonchain tarafından ortaya çıkarıldığı üzere, en önde gelen kripto para borsalarından Coinbase Prime ve Binance’den yapılan para çekme işlemleri yoluyla gerçekleştirildi.

Çekilen kesin tutarın toplamı 26.000 ETH civarındadır ve bu, mevcut piyasa değeri göz önüne alındığında yukarıda belirtilen 76,2 milyon dolara karşılık gelir. Ethereum’un bu kayda değer satın alımı, Galaxy Digital’in kripto para birimi üzerindeki yükseliş duruşunu vurguluyor ve kripto para biriminin büyümesi ve potansiyelini çevreleyen daha geniş piyasa hissiyatıyla uyumlu.

Bu işlem, Ethereum pazarındaki önemli hareketlerin daha geniş bir eğiliminin bir parçasıdır. Dikkate değer bir diğer işlem ise değeri 41 milyon doların üzerinde olan 14.000 ETH’nin Coinbase Institutional’dan bilinmeyen bir cüzdana aktarılması oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz