Galatasaray Taraftarının Kripto Parası GAL Geliyor!

0
752

Galatasaray Spor Kulübü, resmi taraftar tokeni GAL‘ı duyurdu!

Chilliz altyapısında satılacak GAL tokenları ile GS taraftarları takımın forma seçiminden, marş seçimine çeşitli kararlar hakkında oy kullanabilecek. Böylece Galatasaray Türkiye’de taraftar tokeni olan ilk kulüp olacak. Yapılacak olan ilk oylamada taraftarlar Galatasaray’ın Türk Telekom stadındaki resmi sahaya çıkış marşını seçecekler.

Chiliz.net üzerinden iş birliği yaptıkları tüm takımların tokenlerinin alım-satımının şubat sonu hazır olacağını belirten Socios.com CEO’su Alex Dreyfus, “Platform Türkçe de dahil olmak üzere 7 dilde yayında” açıklamasını yaptı.

10 milyon GAL token üretileceğini belirten Dreyfus Sabah’a verdiği röportajda, “Juventus, Paris Saint-Germain ve Atletico Madrid Taraftar Tokenlerini Socios.com’da piyasaya sürdü. Şimdi ise sıra Galatasaray’da. Galatasaray bu kulüpler arasında Socios.com’da Tokenlerini piyasaya süren dördüncü kulüp olacak” açıklamasında bulundu.

Greyfus; “Taraftar tokenleri Socios.com ve ortaklarımızın bir araya gelip blokchain temelli taraftar hizmeti sunmasını temsil ediyor. Ayrıca bir ara çok modern olan Pokemon GO oyunu gibi belirli zamanlarda mobil uygulama üzerinden artırılmış gerçeklikle TokenAvı adlı bir oyun ile ücretsiz Taraftar Tokeni ve $CHZ dağıtacağız” diyerek projenin geleceği ile ilgili de bilgi verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz