FTX Bağlantılı Borsa Ticareti Durdurdu

0
264
FTX
FTX

Geçmişte FTX ile ilgili olduğu iddia edilen Hong Kong’un önde gelen kripto borsası, FTX’in çöküşünün ardından ticareti durdurdu ve işi bırakıyor. Hong Kong’un önde gelen kripto borsası Genesis Block’un FTX skandalının ardından tezgah üstü ticareti durduracağını ve web sitesini önümüzdeki ay kapatacağını duyurdu.

Reuters, şirketin likiditelerinin bir kısmını geri almak için alım satımı ve pozisyonlarını kapattığını söyleyen Genesis Block patronu Wincent Hung ile konuştu. Hung, FTX ve Sam Bankman-Fried’e atıfta bulunarak, “bundan sonra hangi karşı tarafın başarısız olacağını bilemiyoruz” dedi. Bunun dışında Genesis Block, müşterilerinden paralarını çekmelerini istedi ve yeni müşteri almayı bıraktı.

Reuters’in anonim bir kaynağına göre, Genesis Block yetkililerinden biri daha önce FTX Hong Kong’un direktörlüğü görevini üstlenmişti. FTX Hong Kong, dünya çapında FTX’e bağlı ve Sam Bankman-Fried tarafından desteklenen 130’dan fazla şirketten biriydi. Genel olarak, Genesis Block Reuters’e herhangi bir yorumda bulunmayı reddetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz