FTX Avrupa’ya Açılıyor

0
336
FTX
FTX

Kripto endüstrisinin yedinci en büyük borsası FTX, Avrupa’ya açılacağını duyurdu. Kıbrıs’ın mali düzenleyicisi CySec’in onayını takiben, FTX Europe kıtadaki kullanıcılara hizmet vermeye başlayacak. Pazarlama materyalleri ayrıca, borsanın son hamlesinin Orta Doğu’yu da içereceğini gösteriyor, ancak hangi ülkelerin dahil edileceği belli değil. Bu, orijinal FTX kripto borsasının ikinci iştirakidir. Amerikan iştiraki FTX US, Mayıs 2019’da piyasaya sürüldü.

FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, “Avrupa’daki genişlemeyle ilgili olarak, insanların kripto ticareti yapması için güvenli bir ortam sağlamaya devam etmek için Avrupa’daki çeşitli ülkelerdeki düzenleyicilerle etkileşime geçeceğiz” açıklamasında bulundu.

LinkedIn’e göre FTX Europe, aynı zamanda İsviçre hukuk firması Crypto Lawyers LLC’nin ortağı olan Patrick Gruhn tarafından yönetilecek. Gruhn, habere ilişkin olarak, “Avrupalılar artık FTX’in sınıfının en iyisi ticaret platformunu, düzenlenmiş bir yatırım şirketi aracılığıyla çok çeşitli kripto para türevlerine yatırım yapmak için kullanabilecekler” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz