Formula 1, NFT Başvurularına Devam Ediyor

0
238
F1
F1

Yarış devi Formula One, NFT’ler ve kripto para birimleri ile ilgili yeni ticari marka başvuruları sundu. Dosyalardan birine göre, kripto para birimi, dijital koleksiyon ve NFT kullanım için yazılım sunmayı planlıyor. Bu yazılım ayrıca kripto para birimi ödeme ve takas işlemleri için destek sağlayacaktır. Başka bir dosyalama, sanal ürünlerdeki perakende mağaza hizmetleriyle ilgilidir.

Formula 1, kripto paranın alıcıları ve satıcıları için çevrimiçi bir pazar yeri yaratmayı amaçlıyor. Ayrıca blockchain yardımıyla finansal işlemleri kolaylaştırmayı ve hatta kripto para madenciliğine girmeyi planlıyor. Bunun da ötesinde, Formula 1, çevrimiçi sanal dünyalarda ve karma gerçeklik ortamlarında, NFT’ler gibi sanal ürünler kullanarak potansiyel olarak eğlence hizmetleri sunabilir.

Geçen Haziran, İngiliz motor yarışları takımı McLaren, en önde gelen blockchain projelerinden biri olan Tezos ile bir ortaklık yaptığını duyurdu. Bu Şubat ayında, Shiba Inu rakibi Floki Inu, Alfa Romeo F1 ile bir anlaşma imzalayarak motor yarışları işbirliklerini oluşturan kripto para birimleri listesine katıldı. Nisan ayında önde gelen kripto para birimi FTX, F1 takımı Mercedes-AMG Petronas ile güçlerini birleştirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz