Fidelity’den Timmer Bitcoin’in Mevcut Seviyelerde “Ucuz” Olduğunu Söyledi

0
266
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Fidelity yöneticisi Jurrien Timmer, fiyat-ağ oranına göre Bitcoin’in şu anda ucuz olduğuna inanıyor. Fidelity Investments küresel makro direktörü Jurrien Timmer, Bitcoin’in mevcut seviyelerde “ucuz” olduğunu iddia ediyor. Dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyat-ağ oranının şu anda 2014 seviyesinde olduğuna işaret etti ve bu da değerinin düşük olduğunu gösteriyor.

Timmer’a göre, son zamanlarda meydana gelen satış, uzun bir süre içinde “en büyük aşırı satım durumunu üretti”. Analist, son Bitcoin toparlanmasının esas olarak turistler yerine uzun vadeli sahipleri tarafından yönlendirildiğini belirtti. En az on yıl boyunca tutulan Bitcoin’in payı şimdi %13’e yükseldi. Boğaların tekrar tekrar 24.000 doların üzerine çıkamamasının ardından Bitcoin şu anda 23.400 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Şubat ayında Timmer, Bitcoin’in benimsenme hızını, büyümesi 90’ların ortasından bu yana klasik bir S eğrisi modelini izleyen teknoloji devi Apple’ınkiyle karşılaştırdı. Fidelity, internet benimseme eğrisini yansıtan bir S eğrisi de sundu. Böyle bir senaryoda, Bitcoin fiyatı 144.000 dolara ulaşabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz