Fidelity’den Timmer: Bitcoin Ucuz, Ethereum Daha Da Ucuz

0
283

Fidelity’den Timmer, Bitcoin’in değerinin 2013 seviyesine düştüğünü söylüyor. Fidelity’nin küresel makro direktörü Jurrien Timmer, yakın tarihli bir Twitter dizisinde Bitcoin’in “ucuz” olduğunu iddia ediyor. Yönetici, Bitcoin’in değerlemesinin 2013’ten bu yana en düşük olduğu gerçeğine dikkat çekti. Aynı zamanda Timmer, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un mevcut fiyatlarla Bitcoin’e kıyasla “daha ​​ucuz” olduğunu belirtti. CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre, en büyük iki kripto para birimi rekor zirvelerinden sırasıyla %68,58 ve %74,95 değer kaybetti.

Timmer, Ethereum’un düzeltmenin dibine ulaşmaya yakın olabileceğini ifade etti. Bitcoin’in benimsenmesinden bahseden yönetici, Bitcoin’in “daha üstel” mobil benimseme eğrisi yerine internet benimseme eğrisini takip ettiğini söyledi. Bu, Bitcoin’in gelecekte daha “mütevazı” bir fiyat artışı yaşayacağı anlamına gelebilir. Timmer kısa süre önce büyüme yörüngeleri açısından Bitcoin ve Apple arasında paralellikler çizdi. Bitcoin’i benimseyen ilk ABD finans devi olan Fidelity, devasa fiyat düzeltmesine rağmen en büyük kripto para biriminde yükselişini sürdürüyor.

Geçen ay Timmer, Bitcoin’in fiyat/ağ oranının 2017’den bu yana en düşük seviyede olduğuna dikkat çekmişti. Bugün erken saatlerde Bitcoin 22.000 dolara yükseldi, ancak en büyük kripto para birimi, beklenenden daha güçlü ABD istihdam verileri nedeniyle kazançlarının bir kısmından vazgeçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz