Fidelity’den Bitcoin Hamlesi

0
293
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Pazartesi günü yayınlanan bir raporda Wall Street Journal, yatırım fonu devi Fidelity’nin aracılık platformunda Bitcoin ticaretini mümkün kılmayı düşündüğünü doğruladı. Boston, Massachusetts merkezli şirket, 34 milyondan fazla aracılık hesabına sahip, bu da böyle bir hareketin Bitcoin’in benimsenmesini tamamen yeni bir seviyeye taşıyacağı anlamına geliyor.

2019’da Galaxy Digital Mike Novogratz, Fidelity CEO’su Abigail Johnson’ın on milyonlarca müşterisinin en büyük kripto para birimiyle ticaret yapmasına izin vermenin yükseliş eğilimini artıracağını belirtti. Novogratz, bugün erken saatlerde Fidelity’nin büyük kripto para birimi hamlesiyle dalga geçti ve 4,5 trilyon dolarlık devin yakında kripto hizmetlerini perakende kullanıcılara genişleteceğini iddia etti.

Fidelity, Bitcoin’i erken benimseyen şirketlerden biri. 2015 yılında bir kripto para madenciliği projesi başlattı. O zamandan beri Fidelity, Coinbase’deki bu tür şirketlerle rekabet ederek kripto saklama işine de girdi. Ağustos 2020’de, yatırım fonu devi zengin yatırımcılar için bir Bitcoin fonu başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz