Ferrari Artık BTC, ETH ve XRP ile Ödeme Kabul Ediyor

0
288
Ferrari
Ferrari

En büyük lüks marka Ferrari’nin artık üst düzey arabaları için dijital para birimlerini kabul ettiğini açıklamasının ardından kripto para ana akım haline geliyor.

Araba markaları ile kripto dünyası arasında uzun süredir ortaklıklar sürüyor. Özellikle Tesla, 2021 yılında arabaları için Bitcoin (BTC) kabul etmeye başladığında bu hamleye öncülük etmişti. Şirket, coinin hedefleriyle uyuşmayan yüksek karbon ayak izini gerekçe göstererek kısa süre sonra bu yoldan geri adım attı.

Ferrari için şirket, çoğu protokolün artık enerji açısından daha verimli olması nedeniyle karbon ayak izi endişesinin artık hafiflediğine inanıyor. Kripto paraya verilen desteğe rağmen, Ferrari’nin Pazarlama ve Ticaret Müdürü Enrico Galliera, şirketin 2030 yılına kadar karbon nötrlüğe ulaşma hedeflerinin değişmeden kaldığını söyledi.

Kripto paranın genel olarak ana akım haline gelmesiyle birlikte Galliera, firmanın müşterilerini büyük bir dijital para portföyüne kavuşturmak için şartlarını yeniden konumlandırması gerektiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz