Fantom (FTM) 2023’te Yüzde 183 Arttı

0
294
Fantom
Fantom

FTM fiyatı yerel zirvelere ulaşırken, Fantom’un kurucusu yeteneklerini ortaya koyuyor.  2023’ün başından bu yana Fantom’un yerel token’ı FTM’nin fiyatı %180’den fazla artarak Mayıs başından bu yana en yüksek seviyesi olan 0,6 dolara ulaştı. Bu üç haneli büyümenin ardından Fantom, CoinMarketCap’e göre piyasa kapitalizasyonunda bir milyardan fazla artış sağladı ve kendisini en büyük 50 kripto varlığı arasına yerleştirdi.

Bu yükselişin üzerine Andre Cronje, Fantom’un başarısının sırlarını ve güçlü yanlarını açıkladı. Her şeyden önce Cronje, Fantom’un hızına ve verimliliğine odaklandı. Geliştirici, dokuz saniyeden daha kısa sürede gerçekleşen en hızlı onaylar ve görüntülenen işlemin zincirdeki son işlem olduğu gerçek kesinlik, “10 blok bekleme” ihtiyacını ortadan kaldırdığını söyledi.

Fantom’un kullanıcıların işlem yapmak için yerel bir token olan FTM’ye ihtiyaç duymadığı gaz sübvansiyonları sunacacağını belirtti. Ayrıca Cronje, Ethereum’daki L2 gibi herhangi bir ağ segmentasyonundan yoksun olan Fantom’un hafifliğine işaret etti. Buna ek olarak, blok zinciri mimarı Fantom’un Solidity ve Vyper programlama dilleriyle tam uyumluluğa sahip olduğunu ve bunun birlikte çalışabilirliği artırdığını ve üçüncü taraf geliştiricilerin uyum sağlamasını kolaylaştırdığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz