Ethereum’da Yükseliş Sertleşti!

0
602

İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH) neredeyse %15 yükseldi. Yakın zamanda Ethereum’u dikkatle izleyen analistler, ETH’nin daha da yükselmesini bekliyorlar. Bu nedenle birçok trader Ethereum tahminlerini paylaşmaya başladı.

Trader ‘CryptoWolf’, bir ETH / BTC grafiğini izlerken, 250 dolardan işlem yaparken ETH’nin daha pumplanmaya bile başlamadığını belirtti. Analist ETH için en iyi değerin şu anda iki kat daha büyük bir seviye gözüken 500 dolar olacağını düşünüyor. CryptoWolf topluluğa Bitcoin’in 2018’de 10.300 dolara düştüğü ve Ethereum’un 750 dolardan işlem yaptığı zamanı hatırlattı ve ETH’nin bu dengeye geri döndüğünü söyledi.

Kripto trader’ı Ethereum Jack ise ETH’nin direnç seviyelerinden yeni çıktığını belirtti, ETH ve BTC’nin ralliye devam ettiğini dile getirdi.

Twitter kullanıcısı ‘TraderXO’, Ethereum 279 dolara yükseleceğini söyledi. Bu durumda, ETH ve diğer altcoinler için yükseliş eğiliminin birkaç hafta devam edeceğine inanıyor. Ancak, bir noktada derin bir geri çekilme gerçekleşebileceğinin de altını çiziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz