Ethereum Yeni Direnç Çizgisine Ulaştı

0
223
Ethereum
Ethereum

Ethereum günlük grafikte ana direnç çizgilerinden birine ulaştı, ancak bunu o kadar kolay kırmayabilir. Ethereum nihayet yükseliş ve düşüş trendindeki varlıklar için bariyer görevi gören grafikteki ilk direnç çizgilerinden birine ulaşıyor. Direnişe ulaşmanın yanı sıra, çeşitli teknik göstergelere göre Ethereum başka bir ralli için ayarlanabilir.

Mayıs ayının başından bu yana, Ethereum 21 günlük hareketli ortalamayı üç kez test etti ve kripto para piyasasından fon çıkışları ve artan yatırım riskleri de dahil olmak üzere çeşitli faktörler nedeniyle başarılı olamadı. Şimdi, Ethereum son iki ay içinde dördüncü olacak başka bir teste hazırlanıyor. Bu kadar yüksek sayıda bir direnç testi, piyasadaki girişlerin olmaması nedeniyle boğaların henüz Ethereum’u daha yükseğe çıkaramadığını gösterebilir.

Bazı metrikler düşüş trendinin sona erdiğini gösteriyor

Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi, Ethereum’da bir tersine dönüşe işaret eden göstergelerden biridir. Daha önce gördüğümüz ayrışmaya göre, ETH’deki düşüş trendi sona erebilir ve şu anda gördüğümüz şey, toparlanma rallisinden önce bir konsolidasyon.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz