Ethereum ve Litecoin’in Artması Bekleniyor

0
767

Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) kripto para topluluğu tarafından her zaman umut vaat eden varlıklar olarak kabul edildi. Ethereum bir zamanlar diğer tüm altcoinler için bir temel oluştururken, Litecoin ise kripto endüstrisindeki birçok kişi tarafından ‘dijital gümüş’ olarak adlandırıldı. Şimdilerde uzun süredir düşük seviyelerde işlem yapan iki kriptonun yükselmesi bekleniyor.

Trader @CryptoMichNL en büyük ikinci kripto para olan Ethereum’un yakın zamanda yükseleceğini ön gördü. Analist Twitter hesabından ETH’nin yarım yılın üzerinde süren düşüş trendini kırdığını ve Ethereum’un ilk önce 195 dolara daha sonra ise 225 dolar seviyesine çıkacağını söyledi. Ancak bunun olması için 177 dolarlık direnişi aşması gerektiği biliniyor. Messari ajansı araştırma analisti Ryan Watkins, stablecoin’lerin Ethereum için çok önemli olduğunu ve ona değer kattığını belirtti.

Kripto trader’ı ‘Nebraskangooner’ise Litecoin ile ilgili tahminlerini Twitter hesabında paylaştı. Analiste göre Litecoin yakın zamanda 90 dolara yükselecek ve bu hedefe ulaşmak için önünde hiçbir engel yok. Ayrıca başka bir analist @DTCcryptotrades, LTC grafiklerinin gösterdiği birkaç boğa sinyaline işaret etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz