Ethereum mu Daha İyi; Tron mu?

0
560

Blockstream CEO’su Adam Back geçtiğimiz günlerde Ethereum (ETH) ve Tron (TRX) arasındaki farkı anlamadığını ancak Tron’un daha iyi olduğunu düşündüğünü söyledi. Back Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ethereum ve Tron’un çok benzer göründüğünü belirtti. Bununla birlikte muhtemelen Tron’un daha iyi olduğunu öne sürdü. Bundan önce Sun, Adam ile olan fotoğrafını paylaşarak şirketinin Blockstream’in Liquid adlı yan zincir tabanlı yerleşim ağına geçme olasılığını arttırdı.

Ayrıca Blockstream yetkilisi Samson Mow geçtiğimiz günlerde Tron’un Ethereum’dan daha merkezi olduğunu söyledi ve rakip iki projenin derinlemesine bir karşılaştırmasını yaptı. Mow, konuyu Sun’ın Warren Buffett ile son yemeğine bile getirdi ve Sun’ın Twitter takipçisi sayısını Vitalik Buterin’le karşılaştırdı.

“What Bitcoin Did” isimli podcast’in kurucusu Peter McCormack, altcoinleri önemsiz varlıklar olarak tanımlamasına rağmen Tron’a destek veriyor. McCormack Sun ile yaptığı röportaj sırasında  TRX’in neden “Ethereum katili” olabileceğini tartıştılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz