Ethereum Kurucu Ortağı Milyonlarca ETH Sattı

0
136
Ethereum
Ethereum

Ethereum’un kurucu ortağı Jeffrey Wilcke, önemli miktarda Ether transferi gerçekleştirdi. Yakın zamanda Kraken borsasına yaklaşık 27,58 milyon dolar değerinde 10.000 ETH yatırılmasıyla bu hamleler, Wilcke’nin açıkça yeni bir yöne doğru giden devam eden finansal stratejilerinin sinyalini veriyor.

Wilcke daha önce 10 Şubat’ta Kraken’e 10,7 milyon dolara eşdeğer 4.300 ETH yatırmıştı. En son işlem, borsaya yatırdığı bilinen toplam mevduatı 38,28 milyon dolar değerinde Ether’e yükseltiyor. Bu tasfiye, Wilcke’nin yatırım portföyünü çeşitlendirme veya yeni girişimlere fon sağlama arzusunun göstergesi olabilir.

Bu büyük transferlerin modeli, spontan ticaretlerden ziyade daha geniş bir finansal stratejiye işaret ediyor. Wilcke, büyük olasılıkla önemli miktarda sermaye gerektiren alternatif projelere yatırım yapma niyetini kamuoyuna açıkladı.

Ek olarak, kripto para öncüleri arasındaki çeşitli nedenleri ve ilk yaratımlarının dışında yeni teknolojik gelişmeleri destekleme eğilimine uygun olarak bazı fonları yeniden dağıtma niyeti de var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz