Ethereum Fonları Geçen Hafta 11 Milyon Dolarlık Çıkış Gördü

0
282
Ethereum
Ethereum

CoinShares tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum fonları ezici bir hafta geçirdi. Kripto para varlık yöneticisi CoinShares tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum fonları geçen hafta 11,6 milyon dolar değerinde çıkış gördü. Çıkışları, 2022’nin başından bu yana çeyrek milyar doları aştı. Algorand fonları, karşılaştırma için, rekor kıran 20 milyon dolarlık bir giriş gördü. Genel olarak, dijital varlık yatırım ürünleri 87 milyon dolar çekti ve Bitcoin merkezli fonlar toplamın büyük çoğunluğunu (69 milyon dolar) oluşturdu. Kuzey Amerika, geçen hafta toplam girişler açısından Avrupa’nın çok önündeydi (sırasıyla 72 milyon dolar ve 15.5 milyon dolar).

Geçen hafta, kripto para birimi fonları 141 milyon dolar değerinde çıkış gördü. Son piyasa düzeltmesi nedeniyle, yönetim altındaki toplam varlıklar neredeyse bir yılın en düşük noktasına geriledi. Genel olarak, kripto para birimi fonları, bu çalkantılı yılın başlangıcından bu yana 520 milyar dolar değerinde giriş çekti.

Kripto para birimi fiyatları, iki aylık bir satıştan sonra bu hafta önemli ölçüde toparlandı. Bitcoin fiyatı şu anda 32.000 doların biraz üzerinde işlem görüyor ve geçen hafta yaklaşık %7 arttı. İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum da şimdi psikolojik olarak önemli olan 2.000 dolar seviyesini yeniden kazanmaya yakın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz