Ethereum Fiyatları Ne Olacak? Ethereum Teknik Analizi

0
474
Ethereum
Ethereum

Özellikle son süreçte ciddi bir yükseliş ivmesi yakalayan Ethereum, Bitcoin’deki son sert yükselişle beraber dolar paritesinde kazanım sağlasa da Bitcoin paritesinde gerileme gösterdi. O yüzden öncelikli olarak Ethereum’u Bitcoin paritesinde konuşalım. Önceki analizlerimizde de ETH/BTC paritesinde 24.680 seviyesi oldukça kritik bir destek demiştik. Bitcoin’deki son sert yükselişle beraber Ethereum’da bu seviye aşağı yönlü kırıldı ve 23.600 lere varan düşüş yaşandı. Ethereum’un Bitcoin karşısında güçlü durabilmesi için öncelikle tekrar bu seviyenin üzerine çıkılması gerekli. Aksi taktirde 23.430 seviyesi bu paritedeki ilk destek seviyesi olarak gözüküyor. Yukarı yönlü ise 24.680 seviyesinin arkasından en önemli direnç seviyesi 26.000.

Ethereum’a dolar paritesinde baktığımızda ise zaten Bitcoin’den evvel sert bir yükseliş trendine giren Ethereum; Btc’nin etkisiyle burada 227 dolarlara varan bir yükseliş gerçekleştirdi ve şu an 213 dolar seviyesinden işlem görmekte. Açıkçası burada Ethereum’un önü oldukça açık gözüküyor. Zaten Bitcoin’den evvel de burada güçlü bir performans sergileyen Ethereum; Bitcoin’in de itmesiyle yükselişini sertleştirdi. Burada 227, 237 ve 250 dolar seviyeleri Ethereum için öncelikli hedefler.

Bu yaz itibariyle (Temmuz sonu) Ethereum 2.0’ın ilk faz evresinin başlaması planlanıyor. Uzun bir süreç içersine yayılacak olan bu 2.0 güncellemeleriyle beraber orta ve uzun vadede Ethereum’un oldukça volatil hareketler yapması şaşırtıcı olmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz