Ethereum (ETH) Fiyatı Temel Destek Seviyesine Yaklaştı

0
212
Ethereum (ETH)
Ethereum (ETH)

100eyes Crypto Scanner’ın son verilerine göre Ethereum, 1.925 dolar civarında yatay bir destek noktasına yaklaşıyor.

Bu, Ethereum’un fiyatının 1.940,08 ila 2.018,93 dolar arasında dalgalandığı ve şu anda 1.989,80 dolarda durduğu 24 saatlik dinamik bir ticaret dönemini takip ediyor.

Bu, bir önceki güne kıyasla %1,2’lik bir artışı temsil ediyor; piyasa değeri şu anda yaklaşık 239 milyar dolar ve 24 saatlik önemli bir işlem hacmi 23 milyar dolar.

Yatay destek, kripto para ticaretinde önemli bir kavramdır. Talep yoğunlaşması nedeniyle düşüş eğiliminin durmasının beklendiği fiyat seviyesini ifade eder. Artık Ethereum 1.925 dolarlık bu kilit seviyeye yaklaşırken, yatırımcılar ve traderlar potansiyel satın alma fırsatları veya daha fazla fiyat düşüşü işaretleri için Ethereum’un hareketini yakından izliyorlar.

En iyi altcoin, Binance’in bomba haberi nedeniyle Salı günü diğer büyük kripto para birimleriyle birlikte düşüş yaşadı. Buna rağmen, Ethereum’un mevcut hissiyatı ‘açgözlülük’ bölgesinde kalıyor ve Ethereum Korku ve Açgözlülük Endeksi 56 puan gösteriyor; bu da piyasa hissiyatının hala iyimser olduğunu gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz