Ethereum Düşüşe Geçebilir

0
240
Ethereum
Ethereum

Varlığın karlılığı %70’in altına düştüğü için Ethereum piyasada dibe vuruyor olabilir. IntoTheBlock tarafından sağlanan en son verilere göre, Ethereum karlılık oranına göre dibe ulaşıyor olabilir. Kârlılık oranının önerdiği gibi, Ethereum yatırımcılarının yaklaşık %70’i, varlığı nispeten yüksek bir oran olarak kabul edilen ve Bitcoin ve Ethereum karlılığının %90’a yakın olduğu 2021’de gördüğümüz aşırı seviyelere ulaşamayan bir kârda tutuyor.

Son düşüşe rağmen, piyasa değerine göre en iyi iki varlık, sahiplerinin çoğunluğu kârda olduğundan hala güçlü bir dip gösteriyor. Ethereum’un %70 karlılığı, genellikle yatırımcılar için psikolojik destek olarak kabul edilen 3.000 dolarlık yerel destekle de ilişkilidir. Ne yazık ki, Ethereum’un en son fiyat hareketi, sadece birkaç gün önce değerinin %7’sini kaybettiği için daha da düşmeye devam ediyor. Ancak Ethereum’daki uzun süreli düşüş eğilimine rağmen, varlığın yüksek karlılığı, kârlılığı %50’nin altına düşen Shiba Inu gibi küçük kripto para birimlerinin aksine, sürekli olarak yeni yatırımcıları çekmesine izin veriyor.

Ethereum’un kârlılık değişimini günlük işlem grafiğiyle karşılaştırırsak, ETH yatırımcılarının çoğu büyük olasılıkla pozisyonlarını 2.500 ila 3.000 dolar aralığında açmıştır. Piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi, kripto piyasasındaki ilk yükseliş döngüleri sırasında Ağustos ve Haziran aylarındaki aralıkta işlem görüyordu. Şimdilerde Ethereum 2.900 dolardan işlem görüyor ve satış baskısını henüz test edilmemiş yeni oluşturulmuş trend çizgisi desteğinde tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz