Ethereum Cüzdanları Lansmandan Bu Yana En Aktif İkinci Günü Gördü

0
193
Ethereum
Ethereum

Ethereum (ETH) iki aylık dramatik düşüşün ardından yavaş yavaş toparlanmaya başlarken, faaliyeti sekiz yıldan uzun bir sürenin en büyük ikinci seviyesine ulaştı. Santiment uzmanları bunun potansiyel bir yükseliş işareti olabileceğini iddia ediyor.

Dün, 13 Eylül 2023, 1.089.893 benzersiz cüzdan, Ether’in göndericisi veya alıcısı olarak Ethereum (ETH) ağında işlem gördü. Bu, önde gelen zincir içi veri analizi platformu Santiment’in de belirttiği gibi, şimdiye kadar Ethereum’un ana ağ tarihindeki en büyük ikinci rakamdır.

Tipik olarak bu ölçüm 300.000 ila 450.000 cüzdan arasında değişir; Bununla birlikte, dün ağ %150-200 oranında gizemli bir artışa tanık oldu. Santiment analistlerine göre bu çarpıcı artış, “fiyatların toparlanması için gereken teslimiyet sinyali” olabilir.

Ethereum tarihinin en hareketli günü, FTX/Alameda ekosisteminin çöküşünün ardından 9 Aralık 2022’de kaydedildi. Bu, Ethereum fiyatının birkaç ayın en düşük seviyesi olan 1.160 doların altına doğru acı verici bir düşüşünün öncesinde gerçekleşti. Rekor kıran bir günde 1,42 milyondan fazla Ethereum hesabı işlem gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz