Ethereum 270 Doları Geçti, Bundan Sonraki Hedef Neresi?

0
731

Ethereum hem dolar hem Bitcoin paritesinde Golden Cross yaşadı ve trend artık resmi olarak boğa gösteriyor. Son dönemlerde pozitif ayrışan Ethereum 270 doları geçti.

4 saatlik grafikte devam eden yükseliş trendi, fiyat 260 doların altında kapatma yapmadan sürerse yönü yukarı olarak gösteriyor. Fiyat 263 dolardan geçen 4 Saatlik 20 MA’nın üzerinde kapatmalar yapabilirse 300 dolar denemesi için güç toplayacaktır. Bu seviyelerde volatilitesinin azalıp yerini sağlamlaştırması sonraki adımlar için pozitif katkı sağlayabilir. Bitcoin’den gelecek olası bir 10.000 dolar denemesinde ETH/BTC paritesinde sağlam durabilirse Ethereum için 300 dolar üzerinde rakamlar konuşulur hale gelebilir.

Seri yükseliş sonrası durgunlaşan ETH’de son günlerde MACD zayıflamaya başladı. ETH günlükde RSI’ın ise 70’ın altına düşmesine piyasa izin vermiyor. Alımlar azalırsa ve kısa sürede günlükte RSI 70 seviyesi altına düşerse bir geri çekilme yaşanabilir.  Ethereum için aşağı sarkması durumda ilk güçlü destek seviyesi 240$ olacaktır.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz