Ethereum 2020 Senesinde Bitcoin’i Geçebilir Mi ?

3
812

Bitcoin (BTC) fiyatının, geniş kitleler tarafından büyük ölçüde yaklaşan ödül yarılanmasından sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması bekleniyor. Ancak, mevcut eğilim devam ederse Ethereum (ETH) yatırımcılarına daha fazla kar getirebilir.

Kripto araştırma firması Skew tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin fiyatı %8 artarken, Ethereum’un fiyatı geçen hafta %14’ten fazla arttı. Bu nedenle kripto topluluğundaki birçok kişi 2020 senesinde Ethereum’un Bitcoin’den daha yüksek kazanç sağlayacağına inanıyor.

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında ETH fiyatı bir aydan kısa bir sürede % 56 oranında artmıştı. 2019’un ilk yarısındaki büyük performansına rağmen, Ethereum seneyi düşüş ile kapatmıştı.  Yatırımcılar Ethereum’un önündeki Ethereum 2.0 hikayesi ve DeFi uygulamalarının yaygınlaşması ile 2020’de Bitcoin karşısında pozitif ayrışmasını bekliyor.

3 YORUMLAR

  1. Başlığa bakınca sanki ETH fiyat olarak BTC yi geçebilir mi şeklinde anlaşılıyor ama elbette konu bu değil. Kazanç oranı yani yüzde olarak kâr getirisi anlamında ETH’nin bitcoinden daha fazla getiri sağlaması durumundan bahsediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz