Ethereum 2 Ayın En Düşük Seviyesine İndi

0
312
Ethereum
Ethereum

Ethereum’un blok zincirinin yerel token’ı Ethereum (ETH), düzenleyici belirsizlik ve son günlerde piyasada yaşananlardan dolayı son iki ayın en düşük seviyesini kaydetti. İkinci en büyük kripto para birimi 1.400 dolara gerileyerek son iki ayın en düşük fiyat seviyesine indi.

Düşüş, New York Başsavcısı’nın kripto para borsası KuCoin’e karşı açtığı davada ETH’den teminat olarak bahsetmesindan sonra gerçekleşti Bir gözlemciye göre, Ethereum için satış baskısı esas olarak Nasdaq listesinde yer alan kripto para borsası Coinbase’den (COIN) geldi. CoinDesk verilerine göre, Ethereum blok zincirinin yerel tokeni 12 Ocak’tan bu yana en düşük seviye olan 1.392 dolara geriledi.

Güney Kore merkezli CryptoQuant tarafından izlenen veriler, ETH’nin Coinbase’deki dolar cinsinden fiyatı ile ETH’nin Binance’teki tether cinsinden fiyatı arasındaki farkı ölçen Ethereum’un Coinbase prim endeksinin 18 Ocak’tan bu yana en düşük seviyeye gerilediğini gösteriyor. Bunun üzerine CryptoQuant, Coinbase primindeki düşüşe atıfta bulunarak “Satış baskısına Coinbase öncülük etti” diye tweet attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz