ETH Benimsemesi Rekor Kırdı

0
298
Ethereum
Ethereum

İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH) şu anda büyük bir benimseme görüyor. IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre, 0.1 ile 1 ETH arasında tutan adreslerin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Verilerin gösterdiği gibi, küçük Ethereum adreslerinin sayısı 2021’in başından bu yana %98 gibi etkileyici bir artışla karşılaştı ve bu da küçük cüzdanlar tarafından 1,78 milyon ETH’nin tutulmasına neden oldu. Küçük cüzdanlar tarafından tutulan coin sayısındaki artışın arkasındaki neden, hem Ethereum’un temel büyümesine hem de yerel varlığın fiyat artışına bağlı. 2021’de ETH, Kasım ayındaki zirvesinde yaklaşık %400 kazanarak en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu.

WatchTheBurn verilerine göre, ağın çeşitli zincir üstü çözümler tarafından yoğun kullanımı sayesinde, Ethereum şu anda 5,6 milyar dolar değerinde 1,8 milyondan fazla coin yaktı. Yüksek yanma oranına ek olarak, Ethereum sektördeki tüm blok zincirler arasında en yüksek geliri sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz