Eski Ripple Baş Mühendisi CBDC ve XRP Hakkında Konuştu

0
385
CBDC
CBDC

Ripple’ın eski mühendislik direktörü Nick Bougalis, bir CBDC’nin XRP üzerinde nasıl çalışabileceğine dair çok tartışılan bir konu hakkında yorum yaptı. Nick Bougalis, XRP’de çalışan CBDC’lerin saçma olduğunu söyledi.

Bougalis, XRP’nin bir teknoloji değil, dijital bir varlık olduğu göz önüne alındığında, fikrin en hafif tabirle saçma olduğunu söyledi. Ayrıca Bougalis toplulukta aktif olarak dolaşan XRP’nin geleceği hakkındaki tüm saçma tahminlerin ve tuhaf iddiaların aptalca “hopium saçmalığı” olduğunu söyledi. Bir başka eski eski Ripple yetkilisi Matt Hamilton, konuyla ilgili olarak birçok insanın artık XRP ve XRPL arasındaki farkı anlamayı reddettiğini ve bunun da birçok yanlış anlama yarattığını söyledi.

Söylentilerine devam eden Bougalis, yine de Ripple’ın sözde devlet kripto para birimleri için stratejisini tanımlayan toplantılara katıldığını doğruladı. Kripto şirketlerinin CBDC’lere olan ilgisi son zamanlarda giderek daha somut hale geldi. Geçtiğimiz yıl boyunca Ripple, dijital dolar, pound ve euro girişimlerine uyum sağlamayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz