Eski Bitcoin Cüzdanları Uyanıyor

0
392
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

MacroMicro’nun aktif olmayan Bitcoin cüzdanlarının sayısıyla ilgili zincir üstü verilerine göre, bu cüzdanlarda yoğunlaşan fonlar piyasaya doğru hareket ederse, piyasa yakında volatilitede güçlü bir artışla karşı karşıya kalabilir.

Daha önce, büyük bir satoshi dönemi cüzdanı sahibi tarafından etkinleştirildi ve 407 BTC, 42.000 dolara yükselmeden hemen önce potansiyel olarak piyasaya çıkabilirdi. Büyük cüzdan başlangıçta aynı miktarda kripto parayı yaklaşık 355.000 dolar karşılığında satın aldı; bu miktar şu anda 17 milyon dolardan fazla.

Uzun süredir uykuda olan kripto paralar, piyasaya çıkar çıkmaz, volatilitenin artmasına neden olabilir ve traderlar üzerinde aşırı satış baskısı yaratabilir. Genellikle, balinalar veya büyük cüzdanlar kâr elde ettiğinde, bir rallinin zirvesinde atıl adresler daha aktif hale gelir. Daha önce, toplam hareketsiz cüzdan sayısındaki büyük düşüş, pazarın sahiplerinin büyük bir kısmını kaybettiğini ve bu da fiyatın kademeli olarak 69.000 dolardan 35.000 dolara düşmesine neden olduğunu gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz