Eski Binance CEO’su CZ, Yeni Bir Girişimine Yatırım Yapıyor

0
232
CZ
CZ

Binance’in eski CEO’su “CZ” olarak bilinen Changpeng Zhao, kripto para ve biyoteknoloji dünyalarını birleştiren yeni bir projeye gözünü dikiyor. Kişisel blogunda yakın zamanda yayınlanan bir gönderide Zhao, biyoteknoloji araştırmalarına yönelik finansmanı artırmak için kripto para birimini kullanmaya olan ilgisini dile getirdi.

Zhao’nun biyoteknoloji alanına girişi Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yasal taahhütleri sırasında gerçekleşti. Adalet Bakanlığı (DOJ) ile açılan bir davanın ardından, 175 milyon dolarlık önemli bir tahliye teminatı almayı ve 23 Şubat 2024’teki ceza tarihinden iki hafta önce ABD’ye dönmeyi kabul etti.

Adalet Bakanlığı, Changpeng Zhao’nun, önemli mali kaynakları ve ABD ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında bir suçluların iadesi anlaşmasının bulunmaması nedeniyle, ABD’deki mevcut yükümlülüklerini yerine getirdikten sonra potansiyel olarak yer değiştirebileceği için yasal işlemlerden kaçabileceğinden korkuyor.

Bununla birlikte, Zhao’nun son blog gönderileri onun yenilik konusundaki sarsılmaz tutkusunu yansıtıyor. Biyoteknolojik araştırmaları desteklemek için dijital para birimlerinin gücünden yararlanmanın yollarını araştırıyor ve kriptonun parasal işlemleri geliştirme ve hızlandırma yeteneğinin farkında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz