Eski Binance CEO’su CZ “Altcoin Sezonu” Duyurdu

0
211
CZ
CZ

Binance’in CZ olarak bilinen eski CEO’su Changpeng Zhao, CNBC sunucusu Jim Cramer’in altcoin’lere yönelik olumsuz bakış açısına şakacı bir yanıt vererek, sosyal medya üzerinden “altcoin sezonunun” başladığını duyurdu.

Bu beyan, Cramer’in yatırımcılara verdiği son tavsiyelerle alay ediyor gibi görünüyor. Sunucu, altcoinlere karşı uyarıda bulunurken Bitcoin satın almayı önerdi. CoinGecko’nun son verilerine göre birçok altcoin, Bitcoin’in son zamanlardaki kazanımlarının gerisinde kalıyor.

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH), geçen hafta %4,6’lık mütevazı bir artış göstererek 2.248,02 dolardan işlem gördü.

Binance’in kendi tokeni BNB, mevcut fiyatı 229,63 $ ile %0,1’lik marjinal bir artış kaydetti. XRP, Solana (SOL) ve Cardano (ADA) gibi diğer büyük altcoinler hafif yükselişler kaydetti ancak hiçbiri Bitcoin’in aynı zaman dilimindeki %5,7’lik artışının yanına yaklaşamadı. Kripto kitlesinin favorisi olan Dogecoin (DOGE), son 24 saat içinde kripto kralından daha iyi performans göstermeyi başaran tek altcoin oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz