En İyi Analist Bitcoin İçin Büyük Yükseliş İşaretini Tespit Etti

0
161
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Son piyasa verileri Bitcoin için ilgi çekici bir anlatıyı ortaya koyuyor: Ağ, tek bir günde 700.000’den fazla yeni BTC adresi gördü. Glassnode kurucu ortağı Yann Allemann’a göre bu, yükseliş sinyali olarak yorumlanabilir.

Ağ büyümesindeki bu artış, Bitcoin’e olan talebin satışa sunulan kripto paraları geride bırakmasıyla piyasa dinamiklerinde bir dengesizlik olduğunu gösteriyor.

Tarihsel olarak bu tür ağ genişlemeleri, kıtlık etkisinin ortaya çıkması ve alıcıların muhtemelen tekliflerini artırmak zorunda kalması nedeniyle Bitcoin fiyatındaki yukarı yönlü hareketlerden önce geldi. Bitcoin’in fiyatı nispeten istikrarlı kaldı ve altcoinler piyasanın rallisinde liderliği ele geçirmesine rağmen geçen hafta 35.000 dolar civarında gezindi.

Bununla birlikte, işlem hacmindeki %16’lık dikkate değer artış, daha fazla istikrar ve fiyatlarda artış anlamına gelebilecek temel bir satın alma ilgisinin varlığını gösteriyor. Yatırımcılar ve traderlar, kritik destek ve direnç eşiklerini temsil eden 34.314 bin dolar, 34.714 dolar ve 35.119 dolarlık kilit seviyeleri yakından izliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz